Botimet Nazarko

Pyetje të shpeshta

Pyetje të shpeshta

Çfarë titujsh përfshihen në set?

Fillimisht pyetet klienti për cilin nga setet interesohet. Pasi përgjigjet i dërgojmë foton me titujt dhe i shpjegojmë çmimin e setit dhe se si procedohet për kryerjen e porosisë. Nëse janë ende të interesuar pasi janë informuar mbi titujt na dërgojnë të dhënat. Në fund i bëjmë me dije çmimin total, pra bashkë me çmimin e transportit. Në disa raste setet nuk e kanë të përfshirë transportin.

Po, patjetër. Do t’jua dërgojmë me korrier. Ju lutem na dërgoni të dhënat tuaja (emër/ mbiemër, nr. telefoni, adresa)

Ju kërkojmë ndjesë për vonesën. Porosia juaj është dërguar në postë. Do t’ju telefonojnë së shpejti

Transporti kushton 200 lekë në Tiranë dhe 300 lekë në rrethe. Ka sete ose oferta ku transporti është falas dhe i shpjegohet klientit për titujt e setit

Zakonisht vonon 1 ose 2 ditë. Do t’ju telefonojnë nga posta për të tërhequr porosinë tuaj

Kur dhe si bëhet pagesa?

Pagesa bëhet cash për blerjet e librave fizikë, ndërsa për E-Books pagesa duhet online nëpërmjet website tonë.

Po. Librat janë të rinj. Janë format A5 dhe numri i faqeve varion nga 90 deri 200

Nuk kemi dyqan fizik. Funksionojmë vetëm online. Çdo porosi mund ta kryeni këtu, duke na dërguar titujt për të cilët interesoheni dhe të dhënat tuaja

Posta nuk ka numër fiks. Ju lutem të qëndroni në pritje të telefonatës nga korrieri

Patjetër! Mund ta hapni pakon dhe të bëni verifikimin e titujve që keni porositur dhe cilësinë e tyre. Nëse nuk mbeteni të kënaqur pagesa e vetme që duhet të bëni është çmimi i transportit.