Botimet Nazarko

Informacione mbi dërgesat

 1. Kohëzgjatja e Dërgesës:
  • Dërgesa e produkteve fizike mund të marrë kohë deri në 3-5 ditë punë në territorin e Shqipërisë.
  • Produktet digjitale përcillen nëpërmjet e-mail-it ose shkarkohen menjëherë nga faqja jonë pas pagesës.
 2. Kosto e Dërgesës:
  • Dërgesa e produkteve fizike në Shqipëri është falas për blerjet mbi një vlerë të caktuar. Për vlerat më të vogla, mund të aplikohet një tarifë të vogël.
 3. Adresat e Dërgesës:
  • Ju lutemi sigurohuni që të jepni adresën e dërgesës së saktë dhe të plotë gjatë procesit të blerjes.
 4. Mënyra e Pagesës:
  • Aktualisht, kemi mundësi për pagesën nëpërmjet kartave të kreditit dhe transferencave bankare.

Kontakti: Për çdo pyetje ose ndihmë shtesë, ju mund të na kontaktoni në adresën e e-mail-it [email protected].

Ju falenderojmë që zgjodhët Botimet Nazarko për blerjet tuaja. Ne kemi për qëllim ofrimin e shërbimeve të cilësisë dhe dërgesës së sigurtë të produkteve tuaja.