Tamangoja & Mateo Falkoneja

Brand :
1.50

Titulli: Tamangoja & Mateo Falkoneja
Gjinia: Novela⠀⠀⠀⠀
Autori: Prosper Merime⠀
Përktheu: Donika Omari
Çmimi: 150 L

Numri i faqeve: 50 fq

Nga pena e klasikut francez dalin veçse kryevepra. I tillë është rasti i “Tamangoja & Mateo Falkoneja”. Të shesë skllevërit si bagëti dhe t’i shkëmbejë ata, për ca sende me shumë pak vlerë është biznesi i shefit famëkeq, Tamango.

Por, çfarë do të ndodhë kur të këmbehen rolet dhe ai të bëhet pjesë e ngarkesave, që ia ka shitur vetë, Kapiten Ledouksit? “Mateo Falkone” është një histori e shkurtër, por tejet komplekse – në qendër të veprës është vrasja e një djali 10-vjeçar nga babai.

Në zemër të maleve të Korsikës, Fortunato tradhton nderin e të atit, Mateo Falkone. Ndëshkimi i tij është i tmerrshëm…

Nën qiejt jugorë, tradhtitë janë fatale dhe vdekjet të dhunshme

Vlerësimet

Nuk ka ende asnjë vlerësim.

Bëhu klienti i parë që vlerëson “Tamangoja & Mateo Falkoneja”

Your email address will not be published. Required fields are marked *