Dashuria e parë

Brand :
1.50

Titulli: Dashuria e parë
Gjinia: Roman⠀⠀⠀⠀⠀
Autori: Ivan S. Turgeniev⠀
Përktheu: Guri Shyti
Çmimi: 150 L

Numri i faqeve: 94 fq

Një roman i shkurtër që përshkruan dhimbjet e emocioneve të kahershme të adoleshencës.

Një histori e gjallë dhe e ndjeshme e një 16-vjeçari, i cili dashurohet me një grua të bukur, më të madhe në moshë.
Të mbledhur një mbrëmje, disa miq i tregojnë njëri-tjetrit dashurinë e tyre të parë.

“Isha gjashtëmbëdhjetë atëherë. Ndodhi në verën e vitit 1833. Isha në shtëpinë e prindërve në Moskë…”. Në shtëpinë tjetër, një princeshë, një vajzë alla Turgeniev, e hirshme, e thjeshtë dhe spontane argëtohet me mëtuesit e saj deri ditën kur bie vetë pre e dashurisë. Një histori e vërtetë, një histori me bukuri mizore.

Romani mund të konsiderohet pa frikë, kryevepra e së vërtetës dhe poezisë.

Vlerësimet

Nuk ka ende asnjë vlerësim.

Bëhu klienti i parë që vlerëson “Dashuria e parë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *