Meri Popins

1.50

Titulli: Meri Popins
Gjinia: Roman
Autori: Pamela Lindon Trevers
Përktheu: Margalina Sina
Çmimi: 150 L

Numri i faqeve: 144 fq

Categories: , Tags: , , , ,

Pamela Lindon Trevers lindi dhe u rrit në Australi. Që herët filloi të shkruajë tregime dhe më pas, kritika letrare dhe dramaturgjike.

Bota plot ngjyra e të vegjëlve, mrekullia e këtij romani.

Meri Popins është dadoja më fantastike në botë! Ndryshe nga kujdestarët e tjerë, bota e saj është plot humor e fantazi…

Vlerësimet

Nuk ka ende asnjë vlerësim.

Bëhu klienti i parë që vlerëson “Meri Popins”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1.50