Muzikanti i verbër

1.50
Titulli: Muzikanti i verbër
Gjinia: Roman⠀⠀⠀⠀⠀
Autori: Vladimir G. Korolenko⠀⠀⠀
Përktheu: Drita Lazri
Çmimi: 150 L
Numri i faqeve: 166 fq
  Libri është tabloja e zhvillimit intelektual dhe muzikor të një fëmije të verbër – një kryevepër magjepsëse, e quajtur nga Korolenko “studim psikologjik”, ku autori tenton të analizojë gjendjen e brendshme shpirtërore të të verbërve.
 Romani na zhyt në shoqërinë ruarale të Rusisë së vogël në fillim të shekullit të kaluar. Pjetri i verbër martohet me Evelinën, miken e fëmijërisë, për t’u bërë së fundmi një muzikant i famshëm.
  Gjithë veprimi zhvillohet në shpirtin e heroit. Edhe pse mund të tingëllojë e çuditshme, sapo të keni lexuar dy rreshta, do ta keni të pamundur të shkëputeni nga leximi..

Vlerësimet

Nuk ka ende asnjë vlerësim.

Bëhu klienti i parë që vlerëson “Muzikanti i verbër”

Your email address will not be published. Required fields are marked *