Nderi i humbur i Katerina Blumit

1.50

Titulli: Nderi i humbur i Katerina Blumit
Gjinia: Roman
Autori: Hajnrih Bël
Përktheu: Robert Shvarc
Çmimi: 150 L

Numri i faqeve: 142 fq

Nobelisti Hajnrih Bël (1917-1985), konsiderohet jo vetëm në Gjermani, por në mbarë Evropën si shkrimtari më i rëndësishëm i gjeneratës së tij.

“Nderi i humbur i Katerina Blumit” sjellë me mjeshtëri nga përkthyesi i mirënjohur Robert Shvarc, bën pjesë në thesaret e letërsisë botërore.

Një histori e mrekullueshme, që luhatet mes labirintit të ligjit dhe shtypit, të vërtetës shoqërore dhe përplasjes së pashmangshme të fakteve me trillimin.

Vlerësimet

Nuk ka ende asnjë vlerësim.

Bëhu klienti i parë që vlerëson “Nderi i humbur i Katerina Blumit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *