Tre vetë me biçikleta

1.50

Titulli: Tre vetë me biçikleta
Gjinia: Roman
Autori: Zherom K. Zherom
Përktheu: Artan Miraka
Çmimi: 150 L

Numri i faqeve: 180 fq

Shkrimtar i famshëm i letërsisë angleze. Humori i Zheromit është i jashtëzakonshëm, përpiqet të jetë sa më i rrafshët, objektiv, i zhdërvjellët, përshkrues. Zheromi luan shumë pak me fjalët, me gjuhën.

Një shëtitje e thjeshtë, një pasdite, një ngjarje pa rëndësi, kjo shndërrohet në rrëfim homerik.

Novela “Tre vetë me biçikleta” kthen sërish tre heronjtë e famshëm, Xhorxhin, Harisin dhe të 20-të, tregimtarin, përfaqësuesit zbavitës të klasës së re të mesme, që përpiqen të arratisen nga bota klaustrofobike e zyravedhe monotonia e jetës familjare, në një ekskursion të ngjashëm me biçikleta, kësaj here përmes Pyllit të Zi, në Gjermani.

Vlerësimet

Nuk ka ende asnjë vlerësim.

Bëhu klienti i parë që vlerëson “Tre vetë me biçikleta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *