Lumi i madh me dy zemra⠀⠀⠀⠀

Brand :
1.50

Titulli: Lumi i madh me dy zemra⠀⠀⠀⠀
Gjinia: Tregime⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Autori: Ernest Heminguej⠀⠀⠀⠀⠀
Përktheu: Sazan Gjomena⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Çmimi: 150 L

Numri i faqeve: 126 fq

Një prej zërave më të mëdhenj të shekullit të 20-të, vjen vëllimi me tregime “Lumi i madh me dy zemra”, stili ekonomik dhe i shpenguar i të cilit la gjurmë të pashlyeshme në prozën amerikane.Siç shprehet edhe Niku, personazhi kryesor:“Jetën duhet ta përvetësosh, më pas të krijosh personazhet”.

Ernest Heminguej, nobelisti i dy luftrave botërore, ka shkruar: “Lamtumirë armë”, “Dëborat e Kilimanxharos”, “Për kë bien ato këmbana” etj. Tek “Lumi i madh me dy zemra”, Heminguej paraqet një karakter të përkryer që rritet nga fëmijë në adoleshent e, më pas, në ushtar, veteran, shkrimtar dhe prind…

Vlerësimet

Nuk ka ende asnjë vlerësim.

Bëhu klienti i parë që vlerëson “Lumi i madh me dy zemra⠀⠀⠀⠀”

Your email address will not be published. Required fields are marked *