Shqipëria si m’u duk

Brand :
1.50

Autori: Faik Konica

Çmimi: 150 lekë

Numri i faqeve: 87 fq

Categories: , Tag:

Si një analizë e hollësishme shoqërore dhe psikologjike e shoqërisë shqiptare, kjo vepër e Konicës është bazuar në udhëtimin e tij në Shqipëri, më 1928-ën.

Konsiderohet si vepër tërësisht dokumentare e argumentuar, ku nuk mungojnë ngjyrimet e satirës tipike koniciane.

Vlerësimet

Nuk ka ende asnjë vlerësim.

Bëhu klienti i parë që vlerëson “Shqipëria si m’u duk”

Your email address will not be published. Required fields are marked *