Tregime nga Sarajeva

Brand :
1.50

Autori: Ivo Andriç

Përktheu Migena Pengili

Gjinia: Tregime

Çmimi: 150 lekë

Numri i faqeve: 85 fq

 

Categories: , Tag:

Ky vëllim përmban tregime të shkruara mjeshtërisht prej nobelistit Ivo Andriç, të cilat janë të lidhura me fatin tragjik të një qyteti si Sarajeva.Shquhet si autor me pesimizëm të ëmbël, me hollësi plot humor dhe personazhe të skalitura deri në detaje.

Edhe pse të shkurtra, janë një pjesë kuptimplote e afreskut të madh boshnjak që Andiç ka përdorur në gjithë veprën e tij. Eshkuara është një çelës për të kuptuar të tashmen dhe këto tregime, të lexuara në ditët tona,i përshkon një mozaik magjepsës, që do t’u shoqërojë gjatë gjithë përmbledhjes, personazheve …

Vlerësimet

Nuk ka ende asnjë vlerësim.

Bëhu klienti i parë që vlerëson “Tregime nga Sarajeva”

Your email address will not be published. Required fields are marked *