Andrra e jetës

1.00

Titulli: Andrra e jetës

Autori: Ndre Mjeda

Çmimi: 100 lekë

Numri i faqeve: 62 fq

“Jeta për të varfrit, mbetet një ëndërr e parealizuar” – është ky mesazhi, që Mjeda ka dashur të përcjellë përmes poemës realiste me nota romantike. Ndre Mjeda (Shkodër, 20 nëntor 1866 – 1 gusht 1937) ka qenë prift, gjuhëtar, poet lirik dhe deputet shqiptar.

Është cilësuar nga Jakov Milaj “nji ndër letrarët ma të mëdhaj qi ka qitun Shqipnija”.

Vlerësimet

Nuk ka ende asnjë vlerësim.

Bëhu klienti i parë që vlerëson “Andrra e jetës”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1.00