Enciklopedia e të vdekurve

1.00

Titulli: Enciklopedia e të vdekurve
Gjinia: Novela
Autori: Danilo Kish
Përktheu: Feride Papleka
Çmimi: 100

Numri i faqeve: 134 fq

 

Danilo Kish, novelist, përkthyes i njohur, në veprat e të cilit pasioni i formës nuk linte jashtë dëshirën për të zgjeruar inteligjencën tonë për botën, është vlerësuar me çmime të ndryshme, është vlerësuar me çmime të ndryshme kombëtare dhe ndërkombëtare.

Vepra e fundit nga Danilo Kish, “Enciklopedia e të Vdekurve”, mund të thuhet se i afrohet më shumë idealit të tij: përjetësimit të lirisë së krijimit.

Këtu autori kundërvë regjistra nga më të ndryshmit, nga fantastikja te kërkimi dijetar, nga dokumenti historik te parabola thuajse metafizike.

Vlerësimet

Nuk ka ende asnjë vlerësim.

Bëhu klienti i parë që vlerëson “Enciklopedia e të vdekurve”

Your email address will not be published. Required fields are marked *