Jeta ime

1.00

Titulli: Jeta ime
Gjinia: Novelë⠀
Autori: Anton Çehov
Përktheu: Nasho Jorgaqi
Çmimi: 100 L

Numri i faqeve: 131 fq

 

Anton Çehov ishte një nga shkrimtarët e famshëm rusë, i cili, nuk qëndroi mospërfillës ndaj problemeve të mëdha që shqetësonin mendjen e zemrën e njerëzve.

Një vend të rëndësishëm në novelat e tregimet e tij zuri jeta e inteligjencës ruse, duke bërë përpjekjet për të gjetur një botëkuptim të qartë, rrugën për të dalë nga amullia e jetës që bënte.

Këto ide janë zbërthyer në tërë subjektin e novelës “Jeta ime”. Heroi i veprës, një intelektual i ri i kohës, i velur nga jeta boshe e parazitare e ambientit që e rrethon, braktis punën e zyrës dhe familjes dhe bëhet punëtor…

Vlerësimet

Nuk ka ende asnjë vlerësim.

Bëhu klienti i parë që vlerëson “Jeta ime”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1.00