Kolonel Shaberi

1.00

Titulli: Kolonel Shaberi
Gjinia: Novelë
Autori: Honore dë Balzak
Përktheu: Anonim
Çmimi: 100 L

Numri i faqeve: 81 fq

Pajisur me një personalitet të fortë, sa gjenial, aq edhe kokëfortë, i dashuruar me absoluten, Honore dë Balzak ishte një nga kolosët e letërsisë franceze dhe më i lexuari i gjysmës së parë të shekullit 19-të, njëherazi përfaqësuesi i realizmit evropian.

Ndër kryeveprat e tij të shumta, citojmë: “Komedia njerëzore”, “Iluzionet e humbura”, “Xha Gorioi”, etj.

Galerisë së portreteve të autorit i shtohet Iasent Shaber, heroi i luftës së Napolonit, martohet me Roza Shapotelin…

Vlerësimet

Nuk ka ende asnjë vlerësim.

Bëhu klienti i parë që vlerëson “Kolonel Shaberi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1.00