Murgu i zi & njeriu në këllëf

1.00

Titulli: Murgu i zi & njeriu në këllëf
Gjinia: Novela⠀⠀⠀⠀
Autori: Anton Çehov⠀
Përktheu: Jorgji Doksani
Çmimi: 100 L

Numri i faqeve: 78 fq

Kolosi i letërsisë ruse të shekullit të 19-të, i cili, me gjeninë dhe stilin karakteristik arriti të depërtojë në zemër të dukurive të kohës, tregon, por asnjëherë nuk denoncon.

Anton Çehov ka shkruar një mori romanesh, novelash e tregimesh, ku një vend të veçantë zë jeta e inteligjencës ruse.

Mijëra vjet më parë, një murg, i veshur në të zeza çante mespërmes shkretëtirës, diku në Siri apo Arabi… Legjendë apo realitet, historia e murgut të zi i siguron Çehovit pretekstin e reflektimit mbi lumturinë dhe gjeninë, qenie të jashtëzakonshme dhe fatin e përbashkët…

Vlerësimet

Nuk ka ende asnjë vlerësim.

Bëhu klienti i parë që vlerëson “Murgu i zi & njeriu në këllëf”

Your email address will not be published. Required fields are marked *