Ngadhënjim i dashurisë⠀⠀

1.00

Titulli: Ngadhënjim i dashurisë⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Gjinia: Novela⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Autori: Ivan Turgeniev⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Përktheu: Myzejen Shapllo⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Çmimi: 100 L

Numri i faqeve: 98 fq

Vëllimi “Ngadhënjim i dashurisë” përfshin dy nga novelat më të bukura të Turgenievit.

Të dyja novelat janë liriko-psikologjike, me shpërthime hovesh shpirtërore, me zbulime ndjenjash të sinqerta, krahasime me natyrën, vërshime të ujërave pranverore.

“Ngadhënjim i dashurisë” paraqet dashurinë e çiltër të Valerias, e cila është më se e bindur për dashurinë e Mucios. Një ditë, ulur para organos, gishtat rrëshqasin mbi tastierë dhe jashtë dëshirës së saj përhapet kënga e një dashurie ngadhënjyese…

“Asja” paraqet jetën e një vajzë çapkëne, me natyrë të papërmbajtur e hedhur… Dashuria e saj fiton mbi frikën, pavendosmërinë, mefshtësinë shpirtërore…

Vlerësimet

Nuk ka ende asnjë vlerësim.

Bëhu klienti i parë që vlerëson “Ngadhënjim i dashurisë⠀⠀”

Your email address will not be published. Required fields are marked *