Vdekje në Venecie

Brand :
1.00

Autori: Tomas Man

Përktheu: Gëzim Halilaj

Gjinia: Novelë

Çmimi: 100 lekë

Numri i faqeve: 111 fq

Romancier gjerman, shkrimtar i tregimeve të shkurtra, kritik shoqëror, filantrop, eseist dhe laureat i çmimit “Nobel” të vitit 1929, Tomas Man është i mirënjohur për serinë e romaneve dhe novelave epike tejet simbolike dhe ironike, të famshme për mprehtësinë psikologjike të artistit dhe intelektualit.

Magjepsja vdekjeprurëse që mund të shkaktojë bukuria është tema kryesore e “Vdekje në Venecia”, një kryevepër e frymëzimit romantik ku gjejmë thelbin e mendimit të Tomas Manit. Një histori e dashurisë së ndaluar, e cila ka intriguar për një kohë të gjatë publikun e leximit, është kryevepra e hershme e nobelist

Vlerësimet

Nuk ka ende asnjë vlerësim.

Bëhu klienti i parë që vlerëson “Vdekje në Venecie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *