Meri Popins

1.00

Autori: Pamela Lindon Trevers

Përktheu: Margalina Sina

Gjinia: Roman

Çmimi: 100 lekë

Numri i faqeve: 144 fq

Pamela Lindon Trevers lindi dhe u rrit në Australi (babain Angli. Që herët filloi të shkruajë tregime dhe më pas kritika letrare
dhe dramaturgjike. Bota e të vegjëlve, mrekullia e këtij romani.

… Meri Popins është një dado fëmijësh, një nga ato vajza që e nxjerrin jetesën duke u kujdesur për fëmijët e të pasurve; por ajo nuk është një kujdestare e rëndomtë. Cilësia e saj më e çmuar që e dallon nga kujdestarët e tjerë është bota e saj e brendshme plot humor e fantazi …

Vlerësimet

Nuk ka ende asnjë vlerësim.

Bëhu klienti i parë që vlerëson “Meri Popins”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1.00