Muzikanti i verbër

1.00

Autori: Vladimir G. Korolenko

Përktheu: Drita Lazri

Gjinia: Roman

Çmimi: 100 lekë

Numri i faqeve; 166 fq

Libri është tabloja e zhvillimit intelektual dhe muzikor të një fëmije të verbër.

Një kryevepër magjepsëse, e quajtur nga Korolenko “studim psikologjik”, ku autori tenton të analizojë gjendjen e brendshme shpirtërore të të verbërve.

Romani na zhyt në shoqërinë ruarale të Rusisë së vogël në fillim të shekullit të kaluar. Pjetri i verbër martohet me Evelinën, miken e fëmijërisë, për t’u bërë së fundmi një muzikant
i famshëm. Gjithë veprimi zhvillohet në shpirtin e heroit. Edhe pse mund të tingëllojë e çuditshme, sapo të keni lexuar dy rreshta, do ta keni të pamundur të shkëputeni nga leximi…

Vlerësimet

Nuk ka ende asnjë vlerësim.

Bëhu klienti i parë që vlerëson “Muzikanti i verbër”

Your email address will not be published. Required fields are marked *