Nderi i humbur i Katerina Blumit

1.00

Autori: Hajnrih Bël

Përktheu: Robert Shvarc

Gjinia: Roman

Çmimi: 100 lekë

Nmri i faqeve: 142 fq

Lindur në 1917 dhe vdekur në 1985, nobelisti Hajnrih Bël konsiderohet jo vetëm në Gjermani, por në mbarë Evropën si shkrimtari më i rëndësishëm i gjeneratës së tij.

“Nderi i humbur i Katerina Blumit” sjellë me mjeshtëri nga përkthyesi i mirënjohur Robert Shvarc, bën pjesë tek thesaret e letërsisë botërore.Një histori e mrekullueshme, që luhatet mes labirintit të ligjit dhe shtypit, të vërtetës shoqërore dhe përplasjes së pashmangshme të fakteve me trillimin. Romani është quajtur në mënyrë simbolike:“Si mund të lindë dhuna dhe ku mund të shpjerë ajo”.

Vlerësimet

Nuk ka ende asnjë vlerësim.

Bëhu klienti i parë që vlerëson “Nderi i humbur i Katerina Blumit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *