Shqipërija ç’ka qenë, ç’është dhe ç’do të bëhetë?

1.00

Titulli: Shqipërija ç’ka qenë, ç’është dhe ç’do të bëhetë?
Autori: Sami Frashëri
Çmimi: 100 lekë

Numri i faqeve: 106 fq

Një nga veprat madhore të Rilindjes Kombëtare, njëherazi manifest politik e ideologjik i saj. U botua në Bukuresht më 1899, në prag të ngjarjeve të mëdha do të çonin në fitoren e pavarësisë. Gazetar e dramaturg, po edhe ideologu themelor i Rilindjes Kombëtare, së bashku me dy vëllezëri: Abdylin dhe Naimin.

Vlerësimet

Nuk ka ende asnjë vlerësim.

Bëhu klienti i parë që vlerëson “Shqipërija ç’ka qenë, ç’është dhe ç’do të bëhetë?”

Your email address will not be published. Required fields are marked *