Lumturia

1.00

Autori: Tomas Man

Gjinia: Tregime

Përktheu: Gëzim Halilaj

Çmimi: 100 lekë

Numri i faqeve: 141 fq

Tomas Mani ka një krijimtari të gjerë në disa gjini letrare e publicistike. Natyrisht, vendin kryesor e zënë romanet dhe novelat. U laureua me çmimin “Nobel” në vitin 1929.

Në përmbledhjen me tregime “Lumturia” përveç larmisë tematike, përmbajnë në formë të sintetizuar artistike idetë e mëdha që autori ka mishëruar më vonë në romanet e veta epope si “Mali magjik”, “Doktor Fausti”, Vdekje në Venecie”.

Vlerësimet

Nuk ka ende asnjë vlerësim.

Bëhu klienti i parë që vlerëson “Lumturia”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1.00