Shqipëria ç’ka qenë, ç’është e ç’do të bëhet

1.00

Autori: Sami Frashëri

Çmimi: 100 lekë

Numri i faqeve: 106 fq

Një nga veprat madhore të Rilindjes Kombëtare, njëherazi manifesti politik e ideologjik i saj. U botua në Bukuresht më 1899, në prag të ngjarjeve të mëdha që do të çonin në fitoren e pavarësisë.

Sami Frashëri (1 qershor 1850, Frashër – 18 qershor 1904, Stamboll) ka qenë funksionar dhe intelektual i Perandorisë Osmane, gazetar e dramaturg, si dhe ideologu themelor i Rilindjes Kombëtare, së bashku me dy vëllezërit, Abdylin dhe Naimin

Vlerësimet

Nuk ka ende asnjë vlerësim.

Bëhu klienti i parë që vlerëson “Shqipëria ç’ka qenë, ç’është e ç’do të bëhet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *